Fotografia de nuntă - 100 de tehnici de la profesionişti

ED-143106

Modalităţi de transport Durată transport Cost transport
Preluare colet la sediul editurii Pe loc Gratuit
Curier rapid Cargus 1-2 zile lucrătoare 16,00 lei *
Gratuit la comenzi de peste 250,00 lei
Poşta Atlassib 11,00 lei *
Gratuit la comenzi de peste 150,00 lei

42,52 lei

-29%

59,89 lei

Descriere

Autor Bill Hurter
Editura Editura Casa
ISBN 9786067870145
Nr. pagini 136
Anul apariţiei 2016

Mai multe informaţii

"Satisfacţia succesului în munca unui fotograf de nuntă profesionist este foarte mare - şi nu doar din punct de vedere financiar, ci şi din perspectiva locului privilegiat ocupat în comunitate. Fotograful de nuntă al noului mileniu nu mai este perceput ca un simplu meseriaş, ci mai curând ca un artist şi un membru important al comunităţii" (Bill Hurter).

În paginile cărţii foarte bogat ilustrate, autorul, el însuşi un reputat artist fotograf, autor a zeci de lucrări de tehnică fotografică, oferă fotografilor, atât celor profesionişti, cât şi celor ocazionali, 100 de sfaturi tehnice în vederea realizării unor fotografii de nuntă profesionale.

Autorul redă părerile unor profesionişti în domeniu, oferind detalii tehnice legate de alegerea celor mai bune echipamente, subliniind rolul implicării afective a fotografului în lucrul cu participanţii la evenimentul mult aşteptat - nunta. Cititorul află detalii legate de cerinţele de iluminat, gestionarea culorilor, fotografierea cuplurilor sau a unor grupuri mai mari.

De la realizarea unor portrete formale într-o biserică slab luminată, până la imagini pline de viaţă, imortalizate în timpul petrecerii tumultoase, de la portrete de mireasă deosebite, până la grupuri artistic fotografiate, toate le puteţi vedea şi admira în cartea Fotografia de nuntă - 100 de tehnici de la profesionişti.

Cartea, ilustrată cu o mulţime de fotografii artistice, poate constitui o sursă de inspiraţie nu numai pentru fotografi, ci şi pentru viitori miri care, văzându-le, îşi vor putea formula mai uşor aşteptările legate de albumul foto personal.

Recenzii

Nota 
2016-11-24

Un must have

Din prima clipa cand am pus mana pe ea mi-a lasat impresia de calitate. Hartia si calitatea imaginilor e foarte buna.
Continutul foarte bine structurat si sfaturile intradevar sunt utile, si ma bucur ca am avut de invatat din ea. Sunt foarte multumit si o recomand.

Scrieţi o recenzie

Fotografia de nuntă - 100 de tehnici de la profesionişti

Fotografia de nuntă - 100 de tehnici de la profesionişti

Toate drepturile rezervate © SC Editura Casa Srl