Abonare newsletter

Detalii comenzi

Pentru a putea comanda, vă rugăm să vă creaţi un cont, având grijă să completaţi câmpurile obligatorii. Cărţile alese se adaugă în coşul de cumpărături, care se poate vizualiza şi modifica. După finalizarea comenzii, veţi primi un e-mail de confirmare din partea Editurii.

Livrare şi plată

Puteţi alege dintre următoarele modalităţi de transport:

  1. Poşta Română - serviciul de coletărie normală, durata transportului 3-7 zile de la data expedierii. Ridicarea coletului se face de la oficiul poştal de care aparţineţi. Cost: 8,50 lei (TVA inclus)
  2. Curier rapid Cargus - livrare la domiciliu, durata transportului 1-2 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii. Cost: 16 lei (TVA inclus) pentru localităţile din aria de acoperire a curierului Cargus. Localităţile deservite la costul de 16 lei se pot vizualiza aici.
    Pentru localităţile neincluse în aria de acoperire Cargus, se va percepe o taxa suplimentară de 19 lei, adică taxa totală de transport va fi de 35 lei (TVA inclus).
    Plata se face prin ramburs, în momentul în care primiţi coletul.
    Pentru comenzile cu valoare de peste 150 lei, transportul este gratuit prin Poşta Română, iar pentru comenzile cu valoare de peste 250 lei, Editura suportă cheltuielile de transport prin curierat rapid.
  3. Preluare colet la sediul editurii (Oradea, str. Sf. Apostol Andrei nr. 25).

Returnarea produselor

Editura Casa va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, ceea ce conferă cumpărătorului (numai în condiţiile actului normativ menţionat) dreptul ca în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produselor cumpărate, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, să returneze produsele cumpărate. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în ambalajul original şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterală formulată în scris (document semnat de cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Editura Casa are dreptul ca atunci când consideră că acţiunile clientului au fost cu rea-voinţă să solicite acestuia daune interese, în condiţiile legislaţiei în vigoare.

Confidenţialitate

Editura Casa respectă drepturile utilizatorilor conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare.


Toate drepturile rezervate © SC Editura Casa Srl