Preţ redus! Limara Péksége: Házi pékek alapkönyve Vizualizează mai mare

Limara Péksége: Házi pékek alapkönyve

ED-142903

Modalităţi de transport Durată transport Cost transport
Preluare colet la sediul editurii Pe loc Gratuit
Curier rapid Cargus 1-2 zile lucrătoare 16,00 lei *
Gratuit la comenzi de peste 250,00 lei
Poşta Atlassib 11,00 lei *
Gratuit la comenzi de peste 150,00 lei

63,96 lei

-20%

79,95 lei

Descriere

Autor Tóthné Libor Mária
Editura Csipet Kiadó
ISBN 9789630899345
Nr. pagini 188
Anul apariţiei 2015

Mai multe informaţii

A sokak által ismert és kedvelt gasztroblogger, Limara végre nemcsak színes posztokkal és praktikus videókkal segít abban, hogy nagyot alkossunk a konyhában, hanem a Házi pékek alapkönyvével már egy régóta várt szakácskönyv formájában is! Nem nehéz megjósolni, hogy ezt az igazán sokoldalú könyvet rövid időn belül a kenyér bibliájaként fogják emlegetni a kelt tészta eddigi és leendő szerelmesei. És ez nem véletlen. A Limara Péksége azzal a céllal született meg, hogy akár generációkon átívelő, igazi alapkönyvként mutassa be a kenyerek és a kelt tészták otthoni sütésének mágikusnak hitt, pedig könnyen elsajátítható technikáját. Hiszen a legegyszerűbb alapanyagokon - liszt, víz, só, élesztő - kívül nem is kell hozzá más, mint türelem és sok-sok szeretet.

A könyv nyolc fejezete közül az első a kenyérsütés 12 lépését ismerteti. Részletesen sorra vesz és fotókkal illusztrál minden tudnivalót, technikát, fortélyt és formázást, amik nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy az otthoni sütőkből aranybarnára sült, ropogós, az arcokra mosolyt csaló kenyerek kerüljenek elő. A hét receptfejezetben - kenyér, kalács és fánk, kifli és zsemle, édesség, sósság, Blundel tészta, perec és pogácsa - megtalálható minden, amiért eddig szívesen betértünk a pékségekbe, ám amiket mostantól magunk is megsüthetünk otthon.

A 72 finomság elkészítésének leírása mellett fázisfotók és rajzok könnyítik meg a praktikák alkalmazását. A fehér lisztből készülő, egyszerűbb, technikailag könnyebb recepteket egyre különlegesebb, sötétebb, magosabb, másféle lisztekből készülők követik. Miközben a szerző a kezdőket lépésről lépésre megtanítja kelt tésztát sütni, a gyakorlottaknak összegyűjtötte a legkedveltebb recepteket, a kísérletező kedvűeknek pedig új finomságokat talált ki. Mostantól már csak rajtunk múlik, hogy irigyelt házi pékekké válunk-e - a családunk legnagyobb örömére.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Limara Péksége: Házi pékek alapkönyve

Limara Péksége: Házi pékek alapkönyve

Toate drepturile rezervate © SC Editura Casa Srl