„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Bucatăria Românească de la 1841 până astăzi-Ed. a II a

Bucatăria Românească de la 1841 până astăzi-Ed. a II a

Referință: ED-143347
Preț: 15.34 lei 19.17 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Cartea de faţă îsi doreşte a fi o călătorie prin toate zonele României, pentru a scoate la lumină gastronomia neaoşă românească, cu reţete străvechi, desprinse din caietele prăfuite ale bunicilor, pentru ca în final să încheie această incursiune cu deli

mai mult

Cartea de faţă îsi doreşte a fi o călătorie prin toate zonele României, pentru a scoate la lumină gastronomia neaoşă românească, cu reţete străvechi, desprinse din caietele prăfuite ale bunicilor, pentru ca în final să încheie această incursiune cu delicioase reţete ale bucătariei moderne, în care regăsim influenţele internaţionale. Pelerinajul culinar prin cele 8 zone ale ţării (Ardeal, Banat, Bucovina, Dobrogea, Maramureş, Moldova, Muntenia şi Oltenia) dezvăluie arta gătitului simplu, tradiţional, bazat pe recoltele pământului şi produsele obţinute cu munca în propria gospodărie, dar meşteşugite cu farmec pitoresc, şi învăluite de misterul tradiţiilor vechi. 

Volumul prezintă o bucătarie savuroasă, de cele mai multe ori cu aromă istorică, reunind reţete din toate colţurile ţării, structurate pe capitole în Aperitive şi Gustări, Supe, Ciorbe si Borşuri, Feluri Principale, Garnituri, Sosuri şi Deserturi, o carte care răspunde atât curiozităţii românilor, cât şi memoriei lor gustative.


Etichete: ,
Autor: Catalin Pena
Editura: House of Guides Publishing Group
ISBN: 9786068403793
Nr. pagini: 192 pagini
Recenzii:

Recenzii ( )

Newsletter