Abonare newsletter

Profită în continuare de reducerea de 40% la toate cărțile de croșetat și tricotat! Azi îți arătăm cum poți să îți faci un suport pentru cercei! Ideea este preluată din cartea Să croșetăm una-alta.
Descoperă puterea tămăduitoare a plantelor. Află cum să obţii cele mai bune remedii pentru sănătatea ta.
1. Care crezi că este primul lucru care ne atrage în general la un potențial partener?
Dorința împărtășită de mulți dintre voi, clienții noștri, de a avea o carte despre plante medicinale este acum îndeplinită! De azi, poți precomanda cartea Plante medicinale şi aromatice din farmacia bunicii.
Zilele tot mai friguroase ne fac să apelăm la fulare, mănuși, căciuli și șosete tricotate. Vrei să fii original toamna asta? Cu siguranță ai un sprijin în noi. Îți facem cadou 40% reducere la toatecărțile de tricotat și croșetat!
Ți-am pregătit o nouă surpriză! Comandă oricare 2 cărți din colecția Cămara bunicii și primești cadou cartea Figurine din roadele toamnei!
Ciupercuța haioasă a fost cea mai votată pe facebook! Așadar, azi, îți arătăm cum poți face și tu acasă propria figurină, care să îţi înveselească zilele de toamnă!
De azi, poți comanda cartea FOTOGRAFIA DE NUNTĂ - 100 DE TEHNICI DE LA PROFESIONIŞTI!
Ești pasionat de fotografie? Sau te pregătești cumva de propria nuntă? De azi, poți precomanda cu o reducere de 35% cartea Fotografia de nuntă - 100 de tehnici de la profesionişti.
Showing 1 to 10 of 318 (1 Pages)
Toate drepturile rezervate © SC Editura Casa Srl