Abonare newsletter

De azi, poți comanda cartea FOTOGRAFIA DE NUNTĂ - 100 DE TEHNICI DE LA PROFESIONIŞTI!
Ești pasionat de fotografie? Sau te pregătești cumva de propria nuntă? De azi, poți precomanda cu o reducere de 35% cartea Fotografia de nuntă - 100 de tehnici de la profesionişti.
Vrei să afli câteva din secretele unui fotograf pasionat de surprinderea celor mai interesante momente? Ți-am pregătit un interviu care te va surprinde.
Ți-am pregătit un interviu cu unul dintre cei mai carismatici fotografi din țară. Ne va împărtăși câteva din secretele lui.
Copilului tău îi este frică de întuneric? Știi cum poți folosi cartea Hoinari prin anotimpuri. Noaptea pentru a-ți ajuta copilul să treacă peste această teamă?
Ce faci interesant cu copilul tău în acest ultim sfârșit de săptămână înainte de începerea școlii?
1. Cea mai răspândită specie de lavandă la noi în țară este lavanda cu frunze subțiri (Lavanda augustifolia). Adriana, tu pe care o cultivi?
Îți prezentăm ultimul pachet al vacanței! Pachetul Animale ... îmblânzite. Profită de ocazia de a învăța trei moduri inedite de avea animalele preferate alături de tine! Totul cu doar 25 de lei!
Ce faci în acest sfârșit de săptămână? Îți propunem să înveți cum să realizezi biluțe din lână filțuită pentru a face apoi diverse bijuterii. Îți arătăm cum poți face cercei cu ghinde sau capac argintiu.
Showing 1 to 10 of 311 (1 Pages)
Toate drepturile rezervate © SC Editura Casa Srl