„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Titlu nou la Editura Casa - Producerea pălincii și a lichiorului în gospodărie



Săptămâna trecută, la Editura Casa și-a făcut apariția o nouă carte destinată oamenilor întreprinzători, care vor să învețe să facă singuri cât mai multe lucruri. Cartea Producerea pălincii și a lichiorului în gospodărie, de Panyik Gáborné dr., descoperă cititorilor întregul proces tehnologic prin care trece puternica licoare, înainte de ajunge pe mese, în fața musafirilor.La orice sărbătoare, nuntă, botez sau aniversare, pălinca este nelipsită de pe mesele noastre, ale românilor, și chiar dacă suntem producători renumiți de pălincă, garantăm că puteți afla multe lucruri importante pentru a obține o pălincă de o calitate și mai bună. Așadar, dacă vreți să descoperiți toate secretele producerii pălincii și a apetisantelor lichioruri, noua apariție a Editurii Casa, este exact ceea ce căutați.Cartea explică în amănunt cum se produce pălinca de calitate, care sunt materialele necesare, soiurile de fructe din care se obține, incluzând chiar și informații despre cultivarea acestora și perioada optimă de recoltare. Pe parcurs, cititorii vor afla cum se obține borhotul, care sunt modalitățile de fermentare și fazele acesteia, care sunt principalele componente chimice ale borhotului fermentat, ce înseamnă procesul de distilare și care sunt principalele instalații folosite în acest scop.  În final, volumul dezvăluie metodele optime de depozitare a pălincii, în ce constă maturarea acesteia și care sunt metodele de maturare, rolul pălincii în gastronomie. Ultimul capitol este dedicat lichiorurilor, întregul proces tehnologic de preparare a acestora fiind prezentat în detaliu, la fel ca în cazul pălincii. Cartea Producerea pălincii și a lichiorului în gospodărie, de Panyik Gáborné dr., poate fi achiziționată de pe site-ul Editurii Casa, la prețul de 31,92 de lei, beneficiind de o reducere de 20% față de prețul de raft.Din aceeași categorie, vă mai recomadăm cărțile Mierea - Proprietăți și utilizări și Mărul - Cultivare și rețete culinare.




Înapoi

Newsletter